Mystic Skate Cup 2006

Kapely

PAPAYA PARANOIA (JAP)

Neděle 9. července

Počátky Papaya Paranoia spadají do počátku osmdesátých let a Tokya, kdy kapela byla ovlivněna hlavně punkovou energií konce 70tých let a soubory jako Sex Pistols apod. Až do roku 1988 natáčí Papaya Paranoia 3 alba plné punkové muziky a na krátkou dobu odchází ze scény (mateřské povinnosti), aby se později vrátila se zcela novou image, kterou sami členky nazývají "DigiJapa", směsí japonského, velmi potrhlého nám těžko pochopitelného popu, brutálního progresive techna a místy až prvky ostrého jungle.

Skupinu tvoří duo Ishimo "Yumi" Yumiko, vedoucí kapely, zpěvačka, skladatelka a klávesistka která je též v zemi vycházejícího slunce uznávanou kreslířkou komiksu a hráčka na kytaru Morinaga "Morry" Michiko.

Sitemap

Členové

Yumiko Ishijima - vocals
Michiko Morinaga - bass, programming, back vocals

Diskografie

  • Rosepink (2002)
  • Papaya Paranoia 1984-2002 (Best Of) (2002)
  • Tamayura (2001)
  • Live In Praha 2000 (2000)
  • Emerald (Live) (2000)
  • Vanilla Moon (1997)
  • War War War (1987)
  • War War War (1986)
  • Mohaya Kore Made (1985)

Contact

 
Mystic Skates
Štěpánská 31
110 00 Praha 1
Tel.: +420 222 232 027
office@mysticskates.cz

Schedule

7.-9. července 2006

Sobota 8. července

19.00 - 20.00 kvalifikace vertikální rampa
20.00 - 20.30 bowl finále
19.45 - 20.30 Stephunk T
20.30 - 22.00 FREESTYLERS (UK)

Neděle 9. července

12.30 - 16.15 semifinále streetstyle
16.30 - 17.30 finále vertikální rampa
18.15 - 19.15 finále streetstyle

Global Station

denně od 17.00 - 02.00 hod

DJ Joost Van Bellen (Nl), Maradona Jazz, N.O.H.A. a mnohem více

Zobrazit celý program

Aktualizované

Nejvíce navštěvované

 
Art by Fisheye Web design 2FRESH